Bliv cigaretterne kvit med en e cigaret

Bliv cigaretterne kvit med en e cigaret

Rygning er en af de vaner, som er mest vanskelige at smide. Det er lovligt at købe tobaksvarer i Danmark, og disse er tilgængelige i stort set alle kiosker og supermarkeder samt på tanks stationer. Og selv om der er kommet strengere restriktioner i forhold til rygning i det offentlige rum, er der stadig mange som kæmper med at smide den grimme vane.

Hvad kan jeg bruge en e cigaret til?

Hvis du har forholdsvis nemt ved at undvære dit daglige nikotin fix fra de giftige cigaretter, men har svært ved at kvitte de vane betingede smøger, kan en e cigaret hjælpe dig med at ”holde dampen oppe” på dit rygestop. Med en e cigaret kan du følges til rygepause sammen med kollegerne, og stadig føle det som om du deltager, selv om du ikke inhalerer sundheds skadelig røg ned i dine lunger.

Samtidig slipper du for at tilbringe resten af dagen med røglugt i hår og tøj og på fingrene – og din ånde vil ikke blive grim og frastødende. Damp fra en e cigaret giver ikke gule tænder eller negle. Og du undgår den ubehagelige, tørre morgenhoste, samtidig med at du med en e cigaret sparer mange penge på tobak hver eneste måned.

Hvor kan jeg finde en billig e cigaret?

Hvis du ønsker at indlemme en e cigaret som en del af din rygestop strategi, kan du hos Esug finde en masse gode produkter i høj kvalitet til fornuftige priser, og fra et bredt udvalg af producenter. Du kan til at begynde med investere i et e cigaret starter kit, og herefter supplere op med e-væske (også kaldet e-juice) i mange forskellige smags- og duft varianter. Esug er også leveringsdygtige i tanke og batterier til din e cigaret. Du kan se hele udvalget på esug.dk.