Broccolisalat er oplagt til madpakken

Broccolisalat er oplagt til madpakken

Hvis du skal have madpakke med på arbejde, er du sikkert begyndt at overveje, hvad der egentlig vil være sundt for dig at tage med. Det er selvfølgelig nemt for dig at have et par stykker rugbrød med pålæg med, men kommer det også til at være det sundeste for dig?

I stedet for et par flade madder kan det være en god ide for dig, at du tager en salat med. Det er med til at gøre, at du får masser af grøntsager og dermed får spist sundt i løbet af dagen. Det er dog også vigtigt, at du sørger for, at det er nogle grøntsager, der mætter nok. Ellers kommer du jo hurtigt til at blive sulten igen. 

En virkelig god form for salat for dig at have med på madpakken er en broccolisalat. Broccolien er både sund og lægger en god bund, hvilket er med til at gøre, at du ikke vil blive hurtigt sulten efterfølgende. 

Du kan både spise broccolien rå, kogt eller stegt. De fleste foretrækker, at den er tilberedt lidt, inden den kommer i salaten. Du kan for eksempel bruge søndagen på at stege en masse broccoli og fordele det i forskellige bøtter, så det er klar til, at du tager det med på arbejde. Dermed bliver det langt nemmere for dig at have salaten med på arbejde, og du behøver ikke at tænke på det om morgenen. 

Det er dog kedeligt med en salat, der kun består af broccoli. Har du brug for inspiration til en spændende salat, kan du for eksempel læse mere på dk-kogebogen.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for salater med broccoli. I en af dem kommer du for eksempel solsikkekerner, tranebær og en lækker dressing på. Det er med til at give lidt ekstra smag til broccolien.