Lad et professionelt firma håndtere inkasso

19 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Er du selvstændigt erhvervsdrivende, og lever du således af at sælge produkter eller ydelser til kunder? Så er du helt sikkert ikke ubekendt med begrebet dårlige betalere.

Det er så træls at skulle sende den ene påmindelse ud efter den anden fordi en kunde – måske endda gentagne gange – overskrider betalings fristen. I mange tilfælde må en virksomhed ganske enkelt opgive dette forehavende fordi det bliver for krævende konstant at skulle kontakte kunden.

Det kan sagtens ske at hverken opkald eller emails bliver besvaret. Og så kan det efter et stykke tid – og mange henvendelser senere – godt være fristende blot at afskrive den ubetalte faktura som tab.

Få effektiv hjælp til inkasso

Men faktisk behøver du ikke at finde dig i denne behandling. Det kan ikke være rigtigt at man kan vente sig fra at betale en regning. Du kan derfor vælge at kontakte et inkassofirma som kan hjælpe dig med at inddrive de skyldige beløb.

Med hjælp fra et inkassofirma behøver du ikke at løfte en finger i forbindelse med denne proces. Og du vil med sikkerhed kunne få dine penge, næsten uanset beløbets størrelse, når du får et inkassofirma til at forestå inddrivelsen.

Hvilket inkassofirma skal jeg vælge?

Hvis du er i tvivl om hvilket inkassofirma du skal vælge bør du altid gå efter et inkassofirma med moralen og etikken i orden. Her kan du med fordel kigge i retning af Debtia A/S.

Debtia A/S tilbyder abonnements baserede inkasso løsninger som gør det nemt for dig at få dine penge. I kraft af sit samarbejde med RKI (Ribers Kredit Information) og Debitor Registret kan Debtia A/S overskueliggøre dine kunders kreditværdighed så at du kan forebygge lignende situationer i fremtiden.

Du kan læse meget mere om Debtia A/S’ inkasso service, og tage direkte kontakt til virksomheden via hjemmesiden debtia.dk

Flere Nyheder

20 januar 2021

Hvad er inkasso?