Tag på Power BI kurser og bliv klogere

31 oktober 2020 admin

Uddan nu og lad det komme til gavn senere

Går du med tanker om at videreuddanne dig igennem dit arbejde? Så er du ikke den eneste. Kurser skaber livskvalitet og ikke mindst følelsen af at føle sig værdig som ansat. Man får en form for bekræftelse, når man bliver sendt afsted på kursus. 

Det gør man blandt andet fordi, at man føler sig værdsat af arbejdet som ikke blot bruger tid men også ressourcer på at sende dig afsted på kursus. De udviser en vis form for tillid til dig, når du sender dig afsted, da du i princippet bare kan sige op dagen efter og så have fået det ud af det, du gerne ville. 

Det gør man selvfølgelig ikke, som den gode medarbejder man er. Men når det er sagt, er det vigtigt at nævne, at man bør prioritere at tage på kursus, mens man er fuldtid et sted, da det i sidste ende vil komme dig til gavn. 

Du vil kunne sætte mere på CV’et, og så vil du have mere viden indenfor dit felt og branche – også selvom du nødvendigvis ikke blive i samme virksomhed. 

Skab en vis work-life balance 

Dog er det de færreste, der selv gerne ville på kursus, fordi man har travlt med sit eget liv og sin egen hverdag. Eller så har man en masse og se til på selve jobbet, at man ikke ligefrem har tid til at presse et kursus ind. 

Hvis man dog vælger at gøre dette, er det selvfølgelig vigtigt, at du skaber en vis work-life balance. Det betyder, at du i perioder måske vil opleve at kurset går indover timer, du ville have brugt derhjemme, og det skal du forberede dig selv på, så det i sidste ende ikke kammer over for dig.

Se mulige kurser lige her, hvis du også føler dig klar til at blive klogere: https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/power-bi

Flere Nyheder

20 januar 2021

Hvad er inkasso?