7 ting du skal have med på din båd

01 oktober 2020 Lykke Holzmann Søby

Loven kræver, at du har visse genstande med på din båd, er der andre ting der bare er rare at have med. De fleste ivrige sejlere finder ud af dette om årene går. Efter de flere gange har befundet sig ude på havet og ønsket at de havde netop det stykke værktøj eller den kniv situationen krævede. Men du behøver ikke vente på selv at stå i den situation, her er en liste over det bådudstyr, der er fornuftige at have med på turen når behovet opstår.

7 ting du skal have med på din båd

Reb
Et dejligt langt reb er altid godt at have på en båd. Et reb kan bruges til mange ting, herunder nødsituationer til bugsering.

Lommelygte
Du ved aldrig, hvornår du pludselig befinder dig i mørket. Brug en genopladelig lommelygte, så kan du være sikker på at den ikke løber tør for batteri.

Mobiltelefon
Denne er vigtig af åbenlyse årsager i tilfælde af en nødsituation. De fleste mennesker har allerede en mobiltelefon, så sørg for at medbringe den på båden. Husk at opbevare den et sted hvor den ikke kan blive våd

Søkort
Et kort over det bådområde, hvor du planlægger at sejle, kan spare dig for mange bekymringer. Selvom du bare udskriver området ved hjælp af en internetkorttjeneste, kan det være en stor hjælp. Brug evt. Google Maps, internetdækning langt ude på havet.

Værktøjskasse
Dette er vigtigt i mange situationer i livet, og det ændrer sig ikke, når du er på en båd. Faktisk kan du på en båd strande langt væk fra civilisationen. Et godt forberedt værktøjssæt kan spare dig for meget padle tilbage på land.

Førstehjælpskasse
Selv en lille førstehjælpskasse er bedre end ingenting. Du kan sammensætte din egen eller købe et lille sæt. Det vigtigste er bandager, salve og spritservietter.

Regntøj
Det kan pludselig blive regnvejr, når du er ude på vandet. Det er rarest at forblive tør, især i køligere vejr. Derfor er regntøj guld værd på sådan en tur. Har du ikke noget kan du også købe en plastponcho i forskellige prisklasser.

Find alt det du skal bruge i https://www.baadbiksen.dk/ 

God tur og pas på dig selv.

Flere Nyheder

20 januar 2021

Hvad er inkasso?