Beskyt dine parkeringspladser med professionel parkeringskontrol

31 januar 2021 Astrid Pedersen

Hvis man er i besiddelse af private parkeringspladser i forlængelse af sin ejendom, er det rigtig irriterende, når andre end beboere eller ansatte benytter disse. Og i mange tilfælde kan det være nødvendigt med professionel parkeringskontrol.

Hvad indebærer parkeringskontrol?

En parkeringsløsning, som indeholder elementer så som parkeringskontrol ved parkeringsvagter, kan være en løsning for dig, som ikke har mulighed for at opsætte adgangsbegrænsning i forbindelse med dine parkeringspladser.

Mange parkeringspladser er forsynet med indhegning og bomme eller pullerter, som skal aktiveres i forbindelse med parkering. Dette kan ske ved hjælp af nummerpladegenkendelse, en midlertidig parkeringstilladelse som trækkes i en automat eller et adgangs token som skal scannes.

Men det er ikke alle parkeringspladser, som er indrettet på en måde, som muliggør indhegning og bomme eller pullerter. Det kan for eksempel være, at indhegning ikke er tilladt ifølge lokalplanen. Og så må du tage alternative metoder i brug.

Her vil du med fordel kunne benytte dig af professionel parkeringskontrol. Med den rette skiltning kan du håbe på en afskrækkende effekt, som får de fleste potentielle parkeringssyndere til at holde sig fra dine private parkeringspladser. Og skulle der alligevel være en enkelt, som var fræk nok til at smide bilen, der hvor man ikke må, vil dygtige og erfarne parkeringsvagter sørge for, at denne bliver forsynet med et bødeforlæg.

En professionel parkeringsvagt har nemlig både hjemmel og beføjelse til at udskrive sådan nogle. Og så vil parkeringsfirmaet sørge for, at det tilgodehavende beløb bliver inddrevet på behørig vis.

Hvor kan jeg få en parkeringsløsning med parkeringskontrol og parkeringsvagter?

Hos UnoPark kan du få parkeringsservice, som passer nøjagtig til dine parkeringspladser, og som imødekommer alle dine individuelle ønsker og krav. Du kan læse mere, og kontakte UnoPark for en snak om dine behov for parkeringskontrol via hjemmesiden https://unopark.dk/parkeringskontrol/ – det er gratis og uforpligtende.

Flere Nyheder

20 januar 2021

Hvad er inkasso?