Bestil tid til tandlæge i Næstved

07 July 2022 Astrid Pedersen

editorial

I Danmark er vi så heldige at have gratis tandpleje og tandlægehjælp indtil det fyldte attende – snart enogtyvende – år. Det betyder at de unge generationer får de stærkeste forudsætninger for at holde deres blivende tandsæt ved lige hele livet igennem. Med skoletandplejen indprentes gode vaner når det gælder mundhygiejne, og gennem den gratis tandlæge hjælp kan alvorlige lidelser opdages i tide.

Gå til tandlæge og forebyg tand- og lommesmerter

Desværre undlader en stor del af danskerne at følge op på de gode takter når de kommer ind i voksen alderen. Og det er faktisk rigtig synd.

Mange af de lidelser i tænder og tandkød, som giver anledning til smerter, ubehag og mistede tænder, kan nemlig undgås hvis man passer sine årlige eller halv årlige tandlæge besøg. Ved at sætte dig i stolen og gabe op giver du nemlig tandlægen en enestående mulighed for at identificere eventuelle forstadier til eksempelvis karies og parodontose – to lidelser som er blandt de mest udbredte herhjemme.

Hvis en syreskade på en tands emalje får lov at udvikle sig, er der risiko for at du får et hul. Ud over det, at et hul i en tand er yderst smertefuldt når først hullet har ætset sig igennem emaljen og ind til tandens nerve, kan det også være direkte ødelæggende for tanden.

tandlæge

Kan tanden ikke lappes med en fyldning, må tandlægen slibe tanden ned til en spids og montere en kunstig tandkrone. Og er den helt gal, kan tandlægen blive nødt til at fjerne tanden og erstattet den med et tandimplantat.

Find en dygtig tandlæge i Næstved

Er du på udkig efter en tandlægeklinik som du kan frekventere på fast basis over de næste år – og er du bosat i den sydlige del af Sjælland? Så kan du bestille tid til tandbehandling hos Tandlægerne Dickow & Lindkær via hjemmesiden dltand.dk.

More articles