Brugte biler i Fredericia: Brug tid på at finde den rigtige bil

25 august 2020 Lotte Hindsberg

Har du planer om at købe en ny bil, hvad enten det er en brand ny bil eller om det er en brugt bil er det en god ide at sætte tid af til at lære bilen godt at kende. Hvad er der blevet skrevet om bilen, hvilke fejl har den typisk og hvilke dele går i stykker. Er det nemme og billige reparationer, hvor det er nemt at få en reservedel eller er det omkostningstunge reparationer.

Hvis det sidste gør sig gældende, bør du overveje om det er den biltype du skal købe eller om der kan være en anden der er bedre. Hvis du forsætter med den bil, bør du sikre dig at prisen svarer til de omkostninger du kan komme til at have efterfølgende.

Få bilen undersøgt af en uvildig mekaniker

Har du planer om at købe en brugt bil, det kan f.eks. være at du kigger på brugte biler i Fredericia, er det en god ide at få en uvildig mekaniker til at tjekke den inden. Det er ikke nok at bilen er nysynet. Det fortæller dig blot at den er lovlig at køre i.

Kan du ikke komme til at få en mekaniker til at undersøge bilen først, så lav et forbehold at det kan ske efterfølgende på sælgers regning. Har du ikke lavet et forbehold, kan du ikke efterfølgende få sælger til at betale, da bilen er købt som beset.

Det er en god ide at tage bilen ud på en lang tur. Den skal være længere end 10 min. Turen bør både være hvor du kører bykørsel og på motorvejen. Det giver dig mulighed for at lære bilen at kende og lære bilen at kende. Evt. fejl skal udbedres og du skal derefter tage en ny tur. Vil sælger ikke lade dig tage bilen ud på en lang køretur, bør du finde en anden bil.

Flere Nyheder

20 januar 2021

Hvad er inkasso?