Bryd den onde cirkel med en alkoholbehandling

17 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du kommet så langt ud i dit alkohol forbrug at der er tale om et decideret overforbrug – måske endda et afhængigheds betinget misbrug? Så bør du hurtigst muligt søge professionel hjælp.

Al den stund du er i stand til at erkende at du har et problem er det på høje tid. Du bør gribe chancen mens den er der – for om få uger vil du muligvis ikke længere besidde evnen til denne form for selverkendelse.

Et misbrug er en glidebane, og afhængigheden vil insistere på stædigt at holde dig fast i forestillingen om at du kan kvitte sprutten når som helst. Intet er dog længere fra sandheden. Når du først er afhængig af alkohol går det kun én vej – og det er ned ad bakke.

Få professionel hjælp til afvænning

Til gengæld er det stejlt op ad bakke selv at forsøge at komme ud af et alkoholmisbrug. Faktisk kan det på ingen måde anbefales at forsøge sig med afvænning på egen hånd.

alkoholbehandling

Du vil først og fremmestvære i overhængende fare for at gøre skade på din krop hvis du lægger flasken på hylden fra den ene dag til den anden. De tømmermænd, du måske i en tidligere tilværelse har oplevet efter en glad aften i byen – før du begyndte at drikke nærmest konstant – er for ingen ting at regne mod de abstinenser du skal gennemleve hvis du stopper drikkeriet cold turkey.

Du vil opleve sygdomslignende tilstande med svede og rysteture, smerter i knogler, led og muskler, og svær, uafbrudt hovedpine. Du vil få voldsom kvalme og opkastninger, hvilket i forening med svedeturene gør dig udsat for dehydrering. Og i alvorlige tilfælde kan du komme ud i dyb depression, med delirium, hallucinationer og sågar selvmordstanker.

Derfor er det vigtigt at du får hjælp på et behandlingscenter med speciale inden for behandling af alkoholmisbrug. Læs mere på behandlingscenter-stien.dk.

Flere Nyheder

20 januar 2021

Hvad er inkasso?