Det rigtige løbebånd til dit hjem

17 September 2021 Tina Høy

Bruger du meget tid på at tage frem og tilbage i motionscentret og har overvejet andre løsninger? Måske kan du lide at løbe udenfor i sommerhalvåret, men får ikke løbet om vinteren, selv om du egentlig gerne vil holde formen ved lige.

Vi er mange, der kan lide at træne i motionscentret, men bruger meget tid på at komme frem og tilbage. Hvis du har et løbebånd i hjemmet, kan du nemt lige bruge 20 min. på en løbetur. 20 min. er ikke meget af din dag, men kan være afgørende for din løbeform. Især hvis det er et par små ekstra løbeture om ugen, som løbebåndet giver dig.

Kontrollér tempo, stigning osv. på dit løbebånd

Hvis du således er i form i forvejen og bare er meget ambitiøs, kan du bruge tiden effektivt hjemme på dit eget løbebånd. Til forskel for vejen udenfor kan du bedre styre, præcist hvilket tempo og hvilken type stigning du ønsker hvornår. Du ved, at du kunne tage den spurt de sidste to gange, så kan du vel også nu? Du kan naturligvis også bruge løbebåndet til at gå på og til at gå op af bakke.

Hvis du har plads til et løbebånd i hjemmet, giver det meget fleksibilitet og ekstra motion – og er en kærkommen hjælper, når det regner, sner eller er mørkt udenfor.

Se udvalg og testvindere

Der er et stort udvalg inden for løbebånd til private, så du har nok brug for lidt hjælp til at vælge. Fitfact.dk har kigget på Abillicas butik og testet en række af de mest populære løbebånd. Du kan også se løbebånd fra andre forhandlere. Hvis der er et løbebånd, du har fået anbefalet, kan du søge i databasen, men du kan også søge på tilbud. 

Nordic Track Commercial 295 er fx testvinder hos både Runners World og Which.co.uk som bedst til løb i hjemmet. Den koster 12.900 kr. Den bedste af de billige er Masterfit TP150 til 7.499 kr.

More articles