En skiltemaler med nytårstryk

22 June 2021 Anders Lundtang Hansen

Mange skiltemalere kan gøre sig bemærket ved at sige, at de har den bedste kvalitet, kan lave store og små opgaver, har megen erfaring og altid kan levere til tiden.

Det kan man givetvis også, men det er ikke en særlig måde at skille sig ud på.

Så kan man sætte fokus på sig selv med logo, en maskot eller et slogan, men det er jo heller ikke så originalt, selvom det bestemt kan virke.

Nej, man skal virkelig prøve at tænke ud af posen, og det har sådan et sted som http://twnas.dk/ gjort ved, at de har udgivet nytårstryk siden 1984.

Der er således tale om en længere tradition, men hvad er det nu lige for noget?
Er det en slags nytårshilsen til kunderne, samarbejdspartnere og alle de andre, der har relation til firmaet?

Ja og nej, for det er sådan set et kunstryk, der er lavet af en kunstner hvert år.

Skiltemaling og nytårstryk til eftertanke

Firmaet har således taget fat i en kunstner, som kunne være aktuel eller ej, og bedt vedkommende lave et nytårstryk som et maleri, hvor der tit indgår mange farver.

Man kan beskue det som en måde at opsamle året på og markere det med en tradition, hvor man så som beskuer kan begynde at fortolke trykket, som man gerne vil.

Det er da en anderledes måde, at man kan markere sig som et skiltemalerfirma, for det har jo ikke noget med selve arbejdet at gøre, men det kan være med til at gøre en kendt for netop denne del.

For der er nok mange mennesker, der hvert år har set frem til, hvad der bliver årets nytårstryk fra deres side.

De har faktisk ophørt med den tradition og er begyndt at tænke nyt, hvorfor man virkelig kan tale om et progressivt firma, der hele tiden bevæger sig fremad. 

More articles