Et godt firma til iPhone reparation i Helsingør

Et godt firma til iPhone reparation i Helsingør

I denne artikel vil vi gerne beskrive et firma, der yder iPhone reparation i Helsingør og mange andre fordele, som kan være til gavn for dig, når du står i en uheldig situation, eller hvis du leder efter en fast samarbejdspartner eller ganske enkelt bare vil have hjælp, når mekanikken ikke duer.

Vi har nemlig fat i firmaet irepair.dk, der er et firma, der har to fysiske butikker i landet, hvor den ene befinder sig i Valby og den anden – rigtigt gættet – er lokaliseret i Helsingør.

Firmaets hjemmeside, som vi netop har beskrevet, har en meget oversigtsvenlig kategori-føring, hvor du kan vælge den specifikke iPhone, du har problemer med, som kan være alt fra bump, buler, ridser, skader, fejlmeddelelser eller en totalskade ligefrem.

Men de hjælper også med megen anden reparation end til de mange forskellige iPhones, der findes. 

I deres oversigt af en menu kan man notere sig, at firmaet også er gode til at lave reparation af Huawei-telefoner, Mac-computere i forskellige versioner og for den sags skyld også af PC’er – og mere til, som du kan undersøge nærmere på deres hjemmeside.

De yder endda også den gode service, at hvis du oplever samme skade på din telefon med samme problem, så får du 50 procents rabat på de billigste reservedele dertil.

Du kan både komme i kontakt med firmaet ved at ringe til dem inden, du besøger deres fysiske butik. Det kan jo tænkes, de kan give en god vejledning over telefonen, som du ikke behøver dukke fysisk op for at få fikset.

Men selvfølgelig kan du dumpe direkte ned i butikken og få hjælp eller en tid til at indlevere din telefon, da det ikke er til at sige, om telefonen skal “indlægges” til længere reparation eller kan laves på stedet.

Hvis du er erhverv, så kan du også indgå en samarbejdsaftale med irepair.dk, så du kan få fordelagtige tilbud og rabatter ved at få repareret dine og firmats samlede komponenter hos dem.