Få badekarret flot igen med ny emalje

Langt de fleste mennesker sætter pris på selvforkælelse i form af spa bade og wellness ophold. Det er dog de færreste, som har råd til at dyrke netop denne form for selvforkælelse i det omfang de ønsker.

Men selv om du ikke har råd til at besøge den lokale wellness klinik eller et lækkert spa hotel flere gange om ugen, er der ingen, der siger, at du skal være afskåret fra lidt luksus i hverdagen. Er du i besiddelse af et badeværelse med et badekar, vil du kunne dyrke selvforkælelse inden for hjemmets fire vægge lige så ofte, du ønsker. Og det til en brøkdel af prisen for et spa ophold.

Mit badekar er grimt og snusket – hvad gør jeg?

Dette gør sig selvfølgelig kun gældende hvis dit badekar er indbydende og appetitligt. Har badekarret der imod mange år på bagen, og er det derfor tilsvarende slidt, kan det godt virke direkte frastødende.

Når emaljen på karrets inderside når et vist stadie af slitage, vil klak og okker fra vandet samt rust fra rørene begynde at aflejre sig i emaljen. Dette giver anledning til grimme, misfarvede plamager, som føles ru i overfladen. Da disse plamager samtidig opsamler hud og sæbe rester, og dermed udgør de perfekte vækst betingelser for svamp og bakterier, er badekarret ikke alene grimt at se på. Det er også direkte usundt at bade i. Og så er det så som så med den gode wellness oplevelse.

Få fikset emaljen af en dygtig badekarsmaler

Du behøver dog ikke af den grund at skrotte det gamle badekar. Emaljen kan med stor sandsynlighed blive flot igen med hjælp fra de rette håndværkere. En badekarsmaler kan på få timer genskabe emaljen, så badekarret kommer til at stå som nyt. Og efter et døgns til vil du atter kunne bruge karret som ramme om din hjemmespa.

Få den bedste remaljering pris online hos ny-emalje.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *