Få flotte gulve igen med en effektiv gulvafslibning

Er dit hus eller din lejlighed forsynet med et intakt – og måske endda originalt – trægulv? Så bør du regne dig blandt de heldige. Et trægulv er nemlig et ubetinget aktiv for din bolig. Og er det originalt kan du roligt regne med at det holder en vis kvalitet.

Før i tiden var træværk nemlig standard materiale til gulvbelægning. Det træ, der blev benyttet når boliger skulle opføres, holdt generelt en solid og holdbar kvalitet – det skulle jo helst kunne holde i mange år.

Et originalt trægulv er således utroligt meget værd, også selv om det er mærket af tidens tand. Trægulvet passer nemlig perfekt til boligen, da det er anlagt samtidig med at bygningenblev opført. Og skal du have lagt et trægulv i en tilsvarende kvalitet, bliver det utroligt dyrt i såvel materialer som i arbejdstimer.

Hvad stiller jeg op med mit slidte trægulv?

Det kan dog godt være svært og se den store værdi i et nusset og snusket trægulv hvis overflade består af en mosaik af misfarvede plamager, pletter, ridser, skrammer og splinter.

Et trægulv, som ikke har modtaget den fornødne vedligeholdelse i løbet af sit liv, vil typisk have mistet sin beskyttelse. Derfor vil overfladen være præget af slidspor, som er opstået ved nedtrædning af støv og skidt, som har aflejret sig i træværkets indtørrede fibre. Gulvet vil ikke længere være være vand afvisende, og vil derfor suge spildte væsker til sig som en anden svamp, hvorved der opstår skjolder. Og så vil træværket samtidig være sårbart over for solens skarpe uv stråler, som giver anledning til det fænomen, der kaldes solfalming.

Kan du nikke genkende til oven for stående beskrivelse, er det på tide at lade gulvet gennem en gulvafslibning med en tilhørende efterbehandling. Du kan få et godt tilbud på en billig gulvafslibning på gulvafslibning-priser.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *