Fest og farver i Sunny Beach i Bulgarien

21 juli 2020 Astrid Pedersen

Er du til strandbarer, sjov og skumfester? Ønsker du at more dig i selskab med andre unge – og skal det helst foregå i strålende solskin og 25 – 30 graders varme? Så er Sunny Beach i Bulgarien det rette sted for sig at holde din sommerferie.

Den danske sommer er sjældent noget at råbe hurra for, og har det med at optræde temmelig lunefuldt med en blanding af regn, gråvejr og sporadisk solskin. Men du skal faktisk ikke længere væk end Bulgarien førend vejret er noget mere pålideligt.

I Sunny Beach i Bulgarien finder du lækre, hvide sandstrande som indbyder til badeture såvel som til beach volley. Kilometervis af strandbarer dækker dit behov for drikkevarer dagen lang og aftenen med – og de lune nætter kan tilbringes med dans og hygge under åben himmel.

Når du vælger en pakkerejse med all inclusive i Sunny Beach vil du blive indlogeret på et lækkert hotel hvor alle dagens måltider er inkluderet i prisen. Og som oftest vil du også få adgang til indbydende pool områder hvor tusindvis af andre unge fra hele Europa hver sommer mødes for at feste og dyrke sjove og spændende aktiviteter.

Sunny Beach – hygge og afslapning i trygge forhold

Selv om du er ung og måske ikke er så rejsevant vil du med DUF-Rejser kunne rejse trygt og sikkert til Sunny Beach i Bulgarien. DUF-Rejser har styr på hele din rejse fra start til slut – og du vil kun komme i kontakt med operatører og agenter som er under opsyn af DUF-Rejser.

DUF-Rejser rejse guides er særligt uddannet til at være opmærksom på unge mennesker og vil altid kunne hjælpe dig skulle du blive syg eller komme til skade. Og her vil du være dækket under den lovpligtige rejseforsikring som du kan tilvælge alle rejser med DUF-Rejser. Læs mere på duf-rejser.dk

Flere Nyheder