Find det bedste og billigste webhotel

18 April 2022 Astrid Pedersen
image

editorial

Skal din nye hjemmeside snart i luften, og vil du gerne ud overstepperne med denne så hurtigt og sikkert som muligt? Så er det en god idé at finde et godt webhotel.

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er en plads på en server, hvor du kan lægge din hjemmeside eller din webshop. Webhoteller i Danmark er generelt både billige og sikre, og udbydes på favorable vilkår.

En af fordelene ved at benytte et webhotel er at du ikke selv behøver at have din egen server stående. Faktisk er det kun for virksomheder over en vis størrelse at dette kan betale sig.

Når du vælger selv at hoste dit website skal du påregne udgifter til elektricitet i forbindelse med drift af server. Du vil have brug for to servere i tilfælde af at serveren går ned, og din hjemmeside dermed havner offline. Og du skal selv forestå opdatering af al server software, for eksempel system software, firewall, antivirus og så videre.

webhotel

Benyt et webhotel, og spar penge

For langt de fleste små og mellemstore virksomheders vedkommende kan det bedste betale sig at lægge hjemmesiden eller webshoppen på et webhotel. Ud over det at man slipper for at skulle bekymre sig om hvorvidt hjemmesiden er i luften døgnet rundt, kan man også spare penge på både software og hardware når denne ligger på et webhotel. Der er nemlig visse stordrift fordele ved at drive et webhotel – og det smitter af på priserne.

Du vil heller ikke gå ud og købe en hel lejlighed hvis du har brug for et hotelværelse med fuld service og alt hvad du skal bruge af faciliteter. Og med et webhotel er dette lige præcis hvad du får.

Hvordan finder jeg et webhotel som matcher mine ønsker og behov?

Hos webhotel-guiden.dk finder du en opdateret oversigt over de bedste webhoteller i Danmark. Læs mere på https://webhotel-guiden.dk/.

More articles