Find din nye brugte bil hos autoriseret Skoda forhandler

10 november 2020 Astrid Pedersen

Leder du efter en ny bil til dig selv og til din familie – og må den gerne være stabil, rummelig og billig på én og samme tid? Så er en Skoda faktisk ikke noget dårligt bud.

De dage er for længst forbi hvor Skoda var synonymt med sminkede lig fra den gamle østblok. En Skoda anno 2020 er nærmest bare en Volkswagen i forklædning. Skoda er inden for de seneste ti til tyve år gået hen og blevet en af de mest populære familie biler i Danmark. Og det med god grund.

Du får nemlig rigtig meget bil for pengene når du køber en Skoda. Skoda er efterhånden rigtig godt med på beatet når det handler om brændstof økonomi, gode køre egenskaber og moderne indbygget elektronik i de vel designede biler.

Især modeller som Skoda Octavia og Skoda Fabia har vundet indpas på det danske bilmarked, hvor de stadig sælges i højt antal. Men også den lille vakse Skoda Citigo, som egner sig perfekt som bybil eller bil nummer to, er på vej op. Og denne popularitet smitter af på det danske brugtvogns marked, hvor du efterhånden kan finde et stort og velassorteret udvalg af bruge Skoda biler til salg.

Køb brugt Skoda – det betaler sig

Uanset om du er i markedet efter en Skoda Fabia, en Skoda Octavia eller en Skoda Citigo, eller om du vil gå på opdagelse i de mindre kendte modeller som for eksempel Skoda Kamiq, Skoda Karoq, Skoda Kodiaq, Skoda Rapid, Skoda Roomster, Skoda Scala, Skoda Superb eller Skoda Yeti, kan du finde et stort udvalg af disse i brugt version på brugtvogns markedet.

Selv om Skoda ikke hører til blandt de allerdyreste biler er der stadig penge at spare hvis du vælger at købe din Skoda i en brugt version. Og den kan du finde hos din Skoda forhandler i Brøndby ŠKODA Brøndby – læs mere på skoda-brondby.dk

Flere Nyheder