Find en kvalificeret akupunktør i København

05 August 2022 admin

editorial

Er du på udkig efter en behandlingsform, som kan hjælpe dig af med spændinger, smerter, allergier eller inflammatoriske tilstande i din krop? Så kan akupunktur meget vel være lige noget for dig.

I det følgende kan du læse meget mere om akupunktur, og blive klogere på hvad det er for en størrelse. Og så kan du forhåbentlig beslutte, om du skal bestille tid til en akupunktur behandling.

Akupunktur – hvad er nu det?

Akupunktur er en form for alternativ behandlingsform, der har sine rødder i den traditionelle kinesiske medicin. Hovedprincippet bag akupunktur er, at vores sundhed er resultatet af en harmonisk balance mellem de komplementære ekstremer af yin og yang i livskraften Qi. Hvis denne balance forstyrres, vil det føre til sygdom.

Akupunktør København

Qi strømmer gennem energibaner kaldet meridianer i vores krop, og der er 361 akupunkturpunkter langs disse meridianer, hvorfra Qi kan tilgås. Ved at sætte nåle ind i disse punkter kan blokeringer opløses, og energistrømmen kan genoprettes og bringes tilbage i balance. Dette vil så gøre det muligt for kroppen at helbrede sig selv.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg booker en akupunkturbehandling?

Hvis du er interesseret i at prøve akupunktur selv, er det vigtigt at finde en kvalificeret og registreret praktiserende læge. Dette skyldes, at akupunktur er en sundhedsintervention, som kun bør udføres af en person, der har den nødvendige viden, færdigheder og erfaring.

Når du bestiller en tid til en akupunkturbehandling, vil du normalt først få en konsultation med behandleren. Under denne konsultation vil behandleren spørge dig om din sygehistorie og din nuværende helbredstilstand for at kunne skræddersy behandlingen til dine behov.

Akupunktur anses generelt for at være en sikker behandlingsform, men som med enhver anden form for sundhedsindgreb er der visse risici forbundet hermed. Disse risici kan minimeres ved at vælge en kvalificeret og erfaren behandler.

Du finder den dygtigste akupunktør i København på aku-punkturklinik.dk.

More articles