Gulvafhøvling i Horsens til badebroer

Gulvafhøvling i Horsens til badebroer

Når man bor i smukke Horsens, skal det ikke kunne udelukkes, at man selv ejer, kender nogen, der har, eller der eksisterer en offentlig/kommunal badebro ned til Horsens Fjord, som skal vedligeholdes.

Ofte ser man badebroer lavet af træ, så de blandt andet falder flot sammen i naturens omgivelser med træer, fremfor at man laver dem af metal eller beton, der kan komme til at stå i en skærende kontrast til naturen i sig selv.

Badebroer bliver også udsat for naturens vind og vejr hele året, hvor man kan sige, at hvis man har et gulv af træ, der skal behandles, så holder man konstant øje med det, og det befinder sig indenfor, hvor temperaturen er nogenlunde konstant.

Udenfor – hvis ikke broen tages væk for sæsonen – kan en badebro gennemgå de fire danske årstider, der som bekendt er ret så omskiftelige og ikke nødvendigvis lige passer med den givne årstid.

Og så er badebroen jo med sine støttestolper netsunket i vand, så her kommer der også til at være en del vedligeholdelse. Men selve overfladen, som de badende gæster går på, skal jo også være forholdsvist plan og glat at gå på.

Vi mener ikke glat som i glathed fra vandet, for det skal nok komme at sig selv fra badebroens brugere. Vi tænker på, at der ikke skal være splinter eller knaster i broen, som kan resultere i, at bare tæer træder på, eller man falder over, så man kan komme noget så forskrækkeligt til skade.

I sådan en situation kan man sådan set godt få brug for en afhøvling til badebroen, hvis man for eksempel også lige har hyret et gulvafslibningsfirma ind til at ordne ens gulv for en, så kan de jo meget praktisk også kigge på badebroen imens.

Det kan jo blive en ting, man husker at få gjort en gang om året eller lignende, så man næsten har en “ny” badebro klar til brug hver sommer i udseende!

Badebroen skal dog helst være overdækket, for eksempel ved, at man har taget den væk for badesæsonen i tørre omgivelser, eller der er mange dage med tørvejr, så en efterbehandling efter gulvafhøvlingen kan få lov til at virke grundigt nok.

Og du skal ikke lede længere efter sådan et firma til sådan en opgave. Kig bare her: https://gkservice.dk/gulvafhoevling-horsens/