Her kan du få hjælp til børnemassage

25 oktober 2021 Silje Hansen

advertorial

Har du en lille spædbarn eller et barn generelt, kan det også have brug for at kunne slappe af og komme ned i gear. Da børn er ved at udforske kroppen og verden, kan der også være behov for lidt hjælp til at slappe af i kroppen. Det er her børnemassage kommer ind i billedet. Børnemassage er ideelt for dig som oplever, at dit barn er meget uroligt og har svært ved at finde ro i kroppen. Det er også effektivt med spændinger i kroppen.

Der er i dag flere der vælger børnemassage, da der er en del fordele forbundet med denne investering i sit barns velvære og velbefindende. 

Derfor skal du vælge børnemassage

Børnemassage kan hjælpe dit barn med at finde krop i sin krop og dermed øge deres koncentrationsevne. Hvis barnet har spændinger eller ikke kan finde ro, bruger barnet typisk kræfter på at græde eller være utilpas. Det kan dermed være svært at udvikle sig barn, hvis barnet ikke trives.

Hvis der er tale om skolebørn, skal de sidde roligt i mange timer. Her kan dårlige siddestillinger i skolen eller derhjemme betyde, at de kan få ondt i ryggen eller spændingshovedpine. Det er også kommet i forbindelse med, at der er flere og flere børn der bruger tid på at spille spil på computeren. Det kan være hårdt for både nakke, skuldre og ryggen.

Den primære målgruppe for børnemassage er mellem 5-14 år. Dog kan det også være godt givet ud for spædbørn som kun er få måneder gamle, da det vil kunne give jer som forældre et mere roligt og tilpas barn.

Hvem kan hjælpe med børnemassage på Frederiksberg?

Hvis du leder efter en professionel massør der tilbyder børnemassage på Frederiksberg, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til https://harmoni-balance.dk/boernemassage/. Book allerede en tid i dag.

 

 

Flere Nyheder

20 januar 2021

Hvad er inkasso?