Hvorfor købe en brugt Tesla?

Tesla er nok den højest profilerede elbil der findes. Bilen tilhører luksus klassen og er på én og samme tid et status symbol og en markør for den rene klima samvittighed.

Når du kører rundt i den næsten lydløse og særdeles elegante Tesla fortæller du omverdenen at du er miljø bevidst såvel som godt ved muffen. Tesla tilhører nemlig ikke den billigste klasse af biler på markedet. De færreste almindelige lønmodtagere i Danmark har råd til at finansiere køb af en spritny Tesla – i hvert fald ikke uden at skulle optage et bil lån i forbindelse dermed.

Derfor er det temmelig begrænset hvor mange Tesla biler som kører rundt på de danske veje. Men det betyder ikke at du ikke kan komme til at blive ejer af en Tesla nogen sinde. Du kan nemlig vælge at købe din nye Tesla i en brugt version. På den måde kan du faktisk erhverve dig en ganske udmærket Tesla til en brøkdel af dens nypris. Og da Tesla er kendt for at lave biler som kan holde, vil du kunne have glæde af din Tesla i mange år fremover, selv om den har et par år på bagen.

Hvor kan jeg finde en brugt Tesla i god stand?

Hvis du vil være 100% sikker på at prisen på din nye, brugte Tesla står mål med kvaliteten bør du købe den hos en autoriseret brugtvogns forhandler. Da Tesla ikke har produceret biler gennem mange år, endsige solgt særligt mange i biler i Danmark, tæller det danske brugtvogns marked selvfølgelig ikke nær så mange Tesla modeller som biler fra andre brands og fabrikanter.

På Biltorvet kan du finde alle de annoncer som findes for brugt Tesla til salg fra nogle af Danmarks største brugtbils huse. Klik ind på Biltorvet.dk og find den perfekte Tesla.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *