Kompetent kloakarbejde ved autoriseret kloakmester

09 februar 2021 Astrid Pedersen

Er du netop flyttet i eget hus efter altid at have boet i lejlighed? Så skal du være opmærksom på, at du nu ikke længere bare kan ringe til din vicevært, hvis der er problemer med rørene eller de elektriske installationer.

Du er nu selv ansvarlig for at holde disse elementer ved lige. Til dette formål skal du bruge særlige fagpersoner så som en autoriseret elektriker eller el installatør, en autoriseret VVS installatør – og en autoriseret kloakmester som kan yde en professionel kloakservice.

Hvornår har jeg brug for kloakservice?

Det kan måske godt komme som en overraskelse, men du er som hus ejer selv ansvarlig for rensning og vedligeholdelse af de kloak rør som løber under din matrikel, og som leder regnvand og spildevand væk fra bygningen.

Mange bolig ejere tror fejlagtigt at disse anlæg er kommunens ansvar – og kan derfor hurtigt risikere at få sig en grim overraskelse når et kloakrør springer læk eller stoppes til. Så er det nemlig om at være hurtigt på pletten hvis skadernes omfang – og dermed omkostningen i forbindelse med udbedring heraf – skal minimeres. Og derfor er det en god idé at have kontakt til en dygtig autoriseret kloakmester i dit lokal område.

En lokal kloakmester kan nemlig rykke hurtigt ud i tilfælde af akut opståede nødsituationer. Det kan for eksempel være hvis et kloak rør er stoppet til så spildevandet fra kloakken trænger ind i din bolig gennem afløbene – eller hvis et rør er sprunget læk så din have er i fare for at blive forvandlet til et sump område. Og så vil du altid kunne få et skarpt tilbud på løbende kloakservice så din kloak med jævne mellemrum bliver efterset og renset op.

Hos Tj Kloak Service ApS kan du få kompetent og kvalificeret kloakservice i Frederikssund – læs mere om Tj Kloak Service ApS på https://www.tjkloakservice.dk/kloakarbejde.

Flere Nyheder