Kranio-sakral terapi – hvad er nu det for en størrelse?

Kranio-sakral terapi – hvad er nu det for en størrelse?

Måske har du hørt om den alternative behandlings form kranio-sakral terapi, men er i tvivl om hvad denne form for behandling egentlig indebærer. Du kan således med fordel læse videre her, hvis du gerne vil vide mere om kranio-sakral terapi som effektiv behandling af forskellige dårligdomme.

Hvordan fungerer kranio-sakral terapi?

Kranio-sakral terapi er ikke massage eller psykoterapi i normal forstand. Først og fremmest skal du ikke have tøjet af for at modtage kranio-sakral terapi. Kranio-sakral terapi foregår fuldt påklædt, og du ligger ikke nødvendigvis på en massagebriks, men på ryggen på et behageligt leje, eventuelt understøttet af puder, og måske med et blødt tæppe over dig.

Din kranio-sakral terapeut vil indlede første session med en samtale omkring dine problemer og udfordringer, og vil således være forberedt på den optimale udførelse af terapien. Selve seancen foregår ved at terapeuten ved hjælp af lette berøringer omkring kranie kanten, sacrum (korsbenet) og eventuelt dine ben og fødder leder energien i din krop ind i de rette baner, så at denne kan flyde frit og hjælpe din krop og dit sind med at genvinde den tabte balance og genfinde en god harmoni. Du vil måske mærke det som en let snurren eller summen i kroppen og i arme og ben, som når du er i den lette, drømmende tilstand lige før du falder i søvn.

De fleste mennesker, som har modtaget kranio-sakral terapi, beretter om en energisk fornemmelse, som hænger ved i dagvis – som om de er blevet ladet op på ny. Og hvis du er modtagelig over for kranio-sakral terapi, vil du med stor sandsynlighed have en lignende oplevelse.

Hvor kan jeg bestille tid til kranio-sakral terapi i Århus?

Hos Dorthe Margrethe Sørensen, som har klinik i Højbjerg, kan du få professionel kranio-sakral terapi. Læs mere om kranio-sakral terapi på dorthemargrethe.dk