Man skal holde tungen lige i munden med det vikarbureau

13 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man arbejder det samme sted, så kender man rutinerne om morgen, og de skal helst være de samme, så man får den bedste start på dagen.

Der skal ikke være de store afvigelser, for så går dagen i vasken fra start af, og samtidig ligner morgenerne så meget hinanden, at man om aftenen ikke kan huske, hvordan dagen startede, fordi den morgen lignede de andre så meget, at man ikke er sikker på, om det er den ene eller den anden – det er netop kun afvigelserne, man husker.

Men når man er vikar, så kan det være i perioder, at man arbejder det ene sted, hvor man så næsten fra den ene dag til den næste skal være et andet sted, og det kan give bøvl en morgen, når tingene er anderledes, end hvad de plejer at være.

vikarbureau

Man skal lige huske korrekt med dette vikarbureau

For når man er så vant til at gøre de samme ting hver morgen, så kan man let komme til at forveksle gårsdagen med denne dag, og det er ikke så heldigt, hvis man skal møde ind et nyt sted, og man er ved at køre hen til den “gamle” arbejdsplads.

Dette gælder både, hvis man er med det offentlige, og hvis man er med det private, og man får virkelig travlt, hvis man når hele vejen hen til den gamle arbejdsplads, og man så kommer i tanke om, at man skulle være et helt andet sted og så skal derhen.

Det giver jo ikke et godt førstehåndsindtryk, hvis man starter ud med at møde for sent.

Så derfor bør man lige dagen i forvejen – faktisk hver dag – lige tjekke op på, hvad det er, man skal lave dagen efter, og hvor man skal være.

På den måde får man ikke panik den næste dag, fordi man gør, som man plejer.

Flere Nyheder