Prøv det lidt sjældne køb hos Love Lingeri

07 September 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er sket en hel del fra dengang, hvor du foretog dit første køb hos Love-Lingeri, hvor det “heldigvis” var en gave, for du følte det lidt for privat og ville sikkert være blevet genert, hvis du skulle have købt noget til dig selv – også selvom det foregik online.

Faktisk havde det indtil da aldrig været et sted, hvor du havde overvejet at købe fra.

Men hjemmesiden blev husket i din internethistorik, så du faldt over den igen, og du blev faktisk lidt nysgerrig på, hvad de ellers kunne tilbyde – det koster jo ikke noget at ose.

Men efter et stykke tid endte du faktisk med at købe noget relativt uskyldigt, som der ikke kostede dig alt for mange penge, hvorfor du også lige kunne prøve af, hvad det var for nogle produkter, som de lå inde med, og hvordan kvaliteten var.

Og du blev ikke skuffet.

love lingeri

Man skal også huske at prøve lidt andet af hos Love Lingeri

Faktisk endte det med at blive et sted, som du tit handlede hos, og du fandt mange forskellige og spændende ting, som du måtte eje til dig selv og din partner.

Men der gik også lidt rutine i det, hvor du endte med at købe det samme eller mest afarter af det, som du var vant til.

Det er klart, at det måske ikke er det hele i deres varekatalog, som du kan bruge, selvom noget kan være til en gave, men derfor må man da godt afsøge nogle flere områder af deres sortiment af.

Måske ender man med at falde over noget spændende i de sektioner, man sjældent eller aldrig er inde i; og så skal man også tage en chance og købe noget, som man ellers aldrig havde forestillet sig, at man ville erhverve sig.

Man kan jo ende med at holde så meget af det, at man ikke kan undvære det.

More articles