Sådan vælger du den bedste boxmadras

31 august 2021 Emilie Ann Jacobsen

Har du bestemt dig for, at din næste seng skal være en boxmadras, skal du nu til at tænke over, hvordan du får valgt den rette. Der findes nemlig flere forskellige typer af boxmadrasser, og det kan godt betale sig for dig, at du bruger lidt ekstra penge på at vælge den helt rette til din krop. Det kan virkelig være med til at gøre en stor forskel for, hvordan du får sovet om natten. Hvis du ikke får sovet ordentligt, vil det nemlig virkelig være noget, som du kan mærke. 

Et godt sted at blive klogere på boxmadrasser er sovneksperterne.dk. De har lavet en række guides til, hvordan du kan vælge de bedste senge inden for en række kategorier. Det er blandt andet boxmadrasser. Ved at læse deres udførlige guides kan du altså blive meget klogere på, hvad du skal lægge vægt på. 

Vælg boxmadras du kan prøve af 

Hvis du er i tvivl om, hvilken boxmadras du skal vælge, er det en god ide, at du vælger en, hvor du kan prøve den af inden. Hos flere firmaer kan du prøve din boxmadras af i 100 dage. Hvis du finder ud af, at det ikke er den rette for dig, kan du få pengene tilbage. 

100 dage er virkelig lang tid, og det siger altså noget om, hvor seriøst du bør tage dit valg af seng. Sengeforhandlerne ved det, og det er derfor, at de giver dig muligheden for det. De to boxmadrasser, som sovneskperterne anbefaler, har begge en prøveperiode på 100 dage. 

Udover at se på prøveperioden kan du også se på længden af garantien på sengene. Du kan finde senge med en garanti på helt op til 25 år. Det siger altså noget om, hvor god en kvalitet der er tale om. Du kan derfor virkelig have glæde af din seng i mange år fremover. 

Flere Nyheder