Sådan vælger du entreprenør til dit renoveringsprojekt

Sådan vælger du entreprenør til dit renoveringsprojekt

Uanset om det er et stort eller lille renoveringsprojekt, du står overfor, er det vigtigt, at du vælger en dygtig og professionel entreprenør, der kan følge opgaven til dørs – læs her, hvad du skal være opmærksom på.

Om det er et stort eller mindre bygge- eller renoveringsprojekt, der står for døren, er det altafgørende, at det er den rette person, der står i spidsen for det. Det skal være én, du er tryg ved, ligesom vedkommende helst skal have erfaring med den type opgave, der skal løses i lige præcis dit tilfælde.

Vi har talt med et entreprenørfirma i Hobro for at høre, hvad man skal lægge vægt på, når man skal vælge den rette samarbejdspartner til et renoveringsprojekt. Svarene deler vi med dig nedenfor.

Brug entreprenøren som sparringspartner

Et af de vigtigste elementer i valget af entreprenør er, at du skal kunne bruge vedkommende som sparringspartner i projektet. Du er sandsynligvis ikke selv ekspert på området, og derfor er det vigtigt, at du allierer dig med en, der er. Del dine tanker, overvejelser og idéer med vedkommende, så I kan afstemme projektet og få lagt et klart og tydeligt budget.

Sørg desuden for at få lavet en tidsplan, så du har noget at forholde dig til, og så du har et dokument, du kan vende tilbage til, når du følger op på projektet.

Indhent flere tilbud

Når du skal indhente priser på dit renoveringsprojekt, så vælg gerne to eller tre forskellige entreprenører, så du har et godt sammenligningsgrundlag – og husk, at det ikke altid er den billigste håndværker, der er den bedste. Som udgangspunkt er det en god idé at vælge et entreprenørfirma, der har speciale i renoveringsprojekter, så du ikke ender med en sparringspartner, der ved mere om kloakarbejde end om renovering af huse.

Et sidste råd lyder, at du altid bør vælge en entreprenør, der er medlem af Dansk Byg Garanti, så du er økonomisk sikret, hvis der opstår fejl undervejs.