Smertelindring med cupping

Har du ofte ømme led, muskel spændinger og en følelse af ikke at kunne trænge igennem ubehaget med almindelig træning? Så er cupping sandsynligvis noget for sig.

Hvad er cupping?

Cupping er en behandlings form som hører under kategorien alternativ medicin. Ved cupping vil behandleren sætte sugekopper på strategiske steder på din ryg for at skabe sug.

Sugekopperne danner undertryk enten som følge af forud gående opvarmning eller ved hjælp af en mekanisme indbygget i hver enkelt kop. Når der dannes undertryk i koppen vil den suge sig fast på huden, og huden vil suges ind i koppen. Det kan se voldsomt ud, men er faktisk utroligt behageligt.

Cupping anvendes til behandling af muskel smerter og spændinger og i forbindelse med massage til at øge blod gennemstrømningen og stimulere kroppens naturlige cirkulation og udrensnings processer.

Du har måske lagt mærke til de purpurfarvede cirkulære mærker som ofte optræder på ryggen af svømmere. Disse skyldes cupping, som er en meget populær behandling blandt top atleter. Men også almindelige mennesker kan have glæde af cupping – især når det handler om at løsne spændinger og behandle inflammatoriske tilstande i muskler og led. Og så kan du også bruge cupping til at opnå almindelig afslapning og velvære – fysisk såvel som mentalt.

Hvor kan jeg blive behandlet med cupping i Albertslund?

Hvis du er bosat på den københavnske vestegn og leder efter en alternativ behandler som har forstand på cupping kan du med fordel tjekke Lacuhr Akupunktur. Helle Lacuhr fra Lacuhr Akupunktur er uddannet kinesisk akupunktør og tilbyder samtidig behandling med sugekopper – enten som enkeltstående behandling eller som et led i et længere behandlings forløb.

Hvis du vil vide mere om Helle Lacuhr og behandling af smerter og spændinger ved hjælp af cupping kan du blive klogere på Lacuhr Akupunkturs hjemmeside lacuhrakupunktur.dk