Test forskellige design med facadeskilte af før køb

Test forskellige design med facadeskilte af før køb

Som du kan se via følgende link, så er der mangel facadeskilte at vælge mellem: https://www.nordiksign.dk/

Man kan blive lidt imponeret over de mange flotte designs, at man måske ikke kan beslutte sig for blot et enkelt og så køber et par stykker, fordi man mener, at det er en god investering, men selvom butikken nok bliver glad for den beslutning, hvorend du køber fra, så svarer det lidt til at købe ind på tom mave:

Man ender med at overbeslutte sig og købe mere, end man har brug for.

Man skal slå koldt vand i blodet og tænke over først og fremmest, hvad man ønsker ved ens facadeskilt:

– Skal det op på en plade?
– Hvad med at sætte blinkende lys i?
– Skal det være i tre dimensioner?
– Passer målene ved ens butik?

Her tager vi udgangspunkt i en butik, men facadeskilte kan også bruges mange andre steder.

Men selv når man har besluttet sig for et bestemt skilt, som man har regnet sig frem til, vil passe på ens facade, og det stemmer godt med ens kommunikation udadtil og brand, så er det jo ikke sikkert, at kunderne tænker det samme, eller skiltet ser ud, som man forventer, når det er sat op.

Hvis muligt skal man derfor afprøve forskellige designs på skiltene og lave en visuel model af, hvordan de forskellige forslag vil se ud, når de et sat op.

Eventuelt kan man desuden lave en rundspørge med ens forslag, hvor man spørger alt fra ens nærmeste til kunder og potentielle kunder, når de besøger ens butik eller abonnerer på ens nyhedsbrev, hvilket design de synes er flottest.

Når resultatet er kommet retur, kan du med nogenlunde sikkerhed være vis på, at dette design vil passe godt på din facade, men skulle du tvivle, er du jo i din gode ret til at skifte det ud.