Tre gode supper til at få varmen

01 April 2022 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Når det er koldt uden for, findes der næsten ikke noget bedre end en stor portion suppe til at få varmen på. Samtidig er det også en god måde for dig at få masser af grøntsager på, da supper jo primært består af grøntsager, gerne blendet, hvis du bedst kan lide dem på den måde. 

Her kommer vi ind på tre forskellige former for suppe, der er nemme for dig at gå i gang med. Vi er blevet inspireret af dk-kogebogen.dk til at skrive artiklen. Hos dem kan du finde et væld af opskrifter, både på forskellige former for suppe, men så sandelig også på alle mulige andre retter. 

Kartoffelporresuppe

Kartoffelporresuppe er en klassiker, og det er derfor oplagt, at du overvejer den, når du skal tilberede suppe. Den simple suppe består af lækre ingredienser, og du kan gøre den ekstra delikat ved at komme noget topping af for eksempel bacon eller ristede græskarkerner ovenpå. 

Hos dk-kogebogen.dk kan du netop finde en god opskrift på kartoffel porre suppe

Kartoffel porre suppe

Tomatsuppe

Tomatsuppe er en anden populær form for suppe, der er meget nem for dig at tilberede, og som smager virkelig godt. Har du mange tomater, der er ved at være modne, er det oplagt at bruge dem til at omgang tomatsuppe. Du kan selvfølgelig også bruge tomater på dåse til den. På den måde er suppen også nem at tilberede, hvis du ikke lige har så meget i skabene, men du ikke gider ud at handle. 

Hokkaidosuppe

De japanske græskar hokkaido er de seneste år blevet mere og mere populære herhjemme. De er gode at bage og at spise som mos eller suppe. Når du bruger dem til suppe, behøver du i mange tilfælde slet ikke at skrælle dem, da skrællen bliver blød, og du kan blende den. Sørg dog for at undersøge, om det gælder for din form for hokkaido først. 

More articles