Vælg en køjeseng til børneværelset

08 November 2022 admin

editorial

Når man skal indrette et børneværelse, er der en lang række ting, man skal have for øje. For eksempel er det vigtigt at finde plads til alle de ting, barnet har brug for – og ikke mindst at gøre værelset så praktisk som muligt. I denne artikel fokuserer vi på sparetips til indretningen. Vi kigger bl.a. på forskellige typer senge og hvilken der egner sig bedst til et lille rum.

Udnyt rummet i højden og spar værdifuld gulvplads

En af de mest effektive måder at spare plads på et lille værelse er at udnytte højden. Det kan man for eksempel gøre ved hjælp af en højseng eller køjeseng.

En højseng er en seng, der er højere end almindelige senge. Der kan for eksempel blive plads til hyggerum eller opbevaring under sengen. Dette giver dig mulighed for at udnytte pladsen bedre og samtidig have et soveværelse, der ser mere indbydende ud.

Køjeseng

Hygge og optimering af pladsen med køjesenge

Køjesenge er ligeledes en god mulighed for at spare plads. Disse består af to senge, der er stablet ovn på hinanden. Fordelen ved køjesenge er ikke kun, at de sparer plads – det gør de også nemmere for barnet at lege i sengen.

Børn elsker køjesenge, fordi de er sjove og anderledes, og dette giver en hyggelig atmosfære på værelset. Med en køjeseng får barnet mulighed for at komme op i højden, hvilket giver en følelse af frihed.

Samtidig får barnet bedre luft om natten og oplever øget tryghed, da det får mulighed for at overskue hele værelset fra sin soveplads. Og det bliver ekstra sjovt at have venner og veninder på besøg, når man kan sove i køjeseng lige som når man er på lejrskole.

Du kan læse mere om køjesenge og højsenge, og finde den perfekte seng til dit barn i shoppen på hjemmesiden www.littlehugs.dk.

More articles