Kan du få klaret alle tre opgaver med dine vinduer af den samme instans?

28 april 2021 Anders Lundtang Hansen

Som det første undrer du dig nok over, hvad det er for nogle tre ting, som der er tale om i forbindelse med ens vinduer.

Det er faktisk en ting, som der går igen med mange forskellige produkter, men vi gør det bare lige nemmest at overskue med vinduer her:

1) Køb
2) Levering
3) Installation

Man behøver jo ikke få de alle tre af det samme firma, og man kan jo vælge at gøre nogle af tingene selv: nummer et skal man nok klare selv hver gang, men nummer to kan være afhentning selv, mens nummer tre er noget, man selv vil stå for.

Så er der jo også de firmaer, som der har samarbejdspartnere til at klare en eller flere af tingene, så det reelt set ikke er dem selv, der står for det, men man har udliciteret et til en anden instans, som man arbejder tæt sammen med.

Sagerne med vinduerne skal man nogle gange klare selv

Man kan jo vælge at købe ens vinduer fra https://klarwindows.co.uk/double-glazed-windows , hvor der her er fremhævet en bestemt type af vinduer, men man kan jo også vælge en helt anden slags hos dem.

Eller man kan købe vinduerne fra et andet engelsk firma eller måske et dansk.

Dette firma kan så måske ikke levere vinduerne til en, så man selv må hente dem eller finde nogle, der kan gøre det for en.

Måske leverer firmaet, man køber vinduerne fra, også vinduerne til en, mens man så må klare opsætningen selv eller finde håndværkere til det.

Og endelig har man så firmaet, hvor man kan klare alle tre ting hos de samme.

Det er ikke altid, at det er mest fordelagtigt for en, men det kan man jo undersøge nærmere, hvad der passer til en selv, og hvad der bedst kan svare sig.

Så længe man ender med at nyde vinduerne i sidste ende.

Flere Nyheder

20 januar 2021

Hvad er inkasso?