Kvalitet fremfor kvantitet - altid!

Kvalitet fremfor kvantitet – altid!

Skal du til at indrette din bolig allerførste gang? Eller måske trænger dit hjem til fornyelse? Det er både nemt og tillokkende at tage i IKEA eller ILVA og fylde vogn og kurv med et bjerg af møbler til billige penge, men kan det i virkeligheden betale sig? “Det er dyrt at være fattig”, siger nogen. Med det forstås, at kvalitet og pris mestendels går hånd i hånd, og det sandsynligvis bliver nødvendigt at udskifte dit interiør ganske hyppigt – og det bliver hurtigt dyrt!

Dette er blot en af flere grunde til at du bør vælge design i høj kvalitet! Og det behøver faktisk slet ikke at være så kostelig en affære, som mange tror. Hvis du vælger det rette sted at handle, kan du omringes af de smukkeste, skulpturelle, funktionelle og komfortable møbler, der vil sprede glæde hver eneste dag, og kan holde en levetid – eller mere til! Prøv eksempelvis at gå på opdagelse hos designklassikershop.dk – her er guld at finde!

Designmøbler løfter simpelthen din bolig til et højere niveau – sådan er det. Det tilfører noget helt unikt til dit hjem, og danske designermøbler går aldrig af mode. Der er også noget særligt over møbler, der har været i familiens hænder i mange år, måske endda flere generationer. Det giver noget særegent traditionelt, og det styrker bånd og familiehistorie.

Hvis du mangler en ny sofa, så prøv at se modellerne fra den ikoniske kvindelige designkomet, Nanna Ditzel. Hendes sofaer – og andre møbler, for den sags skyld – er noget helt særligt, og du vil ikke fortryde et køb.

“Vita” er en model, der er både vel,- og anerkendt. Sofaen er designet af Nanna og Jørgen Ditzel. Designet er fra 1958. Sofaen er ekstremt behagelig og komfortabel at sidde i, og her er plads til mange. Hos designklassikershop.dk fås den med stel i to forskellige træsorter, eg og valnød, og der er desuden et vidt udvalg af tekstiler – herved kan du altså personliggøre sofaen ved at vælge lige præcis din favoritkombination. Sofaen kan fås i en farve, men du kan også kombinere to.

En anden model, der er værd at fremhæve, er “Mondial”. Denne er designet i år 2000, og den har et mere moderne udtryk. Denne kan ligeledes leveres i forskellige typer af stof samt en række farver.

Besøg https://designklassikershop.dk/shop/nanna-ditzel-sofaer-315c1.html og se det store udvalg!